Post by bestsucompzoka on Mar 9, 2022 13:06:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CatnRobot Idle Defense Grow TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CatnRobot Idle Defense Grow TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz punktu ▞▞▞
▞▞▞ CatnRobot Idle Defense Grow TD 2022 version ▞▞▞
Nav slikti.
jauka spēle, ja jūs, puiši, varat, ielieciet spēlē bezgalīgu režīmu, un jūs varat saņemt atlīdzību atkarībā no tā, cik ilgi jūs izdzīvojat. PS: Kad ir nākamais atjauninājums?
šī ir BURTISKAJĀ aug pils lmao
Terjk
tikai kārtējā miskaste.
Citas spēles kopija, bet ar kaķiem
The Emerald Maiden: Symphony of Dreams Äventyr goo
Tā ir Grow Castle, bet ar kaķiem.
CatnRobot Idle Defense Grow TD Strategie vijr
Skaista spēle. Labākā tukšgaitas aizsardzība, kādu esmu spēlējis. Lūdzu, turpiniet atjaunināt. Patīk līdz šim. Mīlestības ziemas pasākums
Labs šovs, puika, labs šovs!🤩
ES mīlu šo spēli. ļoti stratēģiski! bet, lūdzu, pievienojiet papildu vietu sīkrīkiem, paldies🤗
Lūdzu, veiciet svarīgu atjauninājumu. tad došu 5 zvaigznes. pēc Ziemassvētku atjauninājuma nebija daudz atjauninājumu, tāpēc, lūdzu, veiciet galveno notikumu atjauninājumu. Man vajag jaunus varoņus, mājdzīvniekus.
Gandrīz kā Grow Castle. Man tas dažos veidos šķiet labāks, taču galvenā problēma ir tāda, ka spēle ir dīkstāvē tikai pēc dažām stundām, lai sasniegtu 100. viļņu (kas atbloķē automātisko atskaņošanu). Tad rodas cita problēma, ka automātiskā atskaņošana maksā ierobežotu resursu, par kuru jums ir jāmaksā reāla nauda. Spēle ir dīkstāvē tikai tad, ja jūs pastāvīgi maksājat reālu naudu. Kāpēc gan nepadarīt automātiskās atskaņošanas funkciju bez maksas?
Tāpēc es saņēmu jaunu tālruni, kas ir īpašs, lai strādātu šajā spēlē, kamēr es guļu, un tas kādā brīdī bloķē uzvaru. Tas ir pocophone f1 snapdragon 845 un 6 GB RAM, es domāju, ka tai ir pietiekami daudz jaudas šai spēlei? 🤔🤔🤔
CatnRobot Idle Defense Grow TD Strategiya qact
CatnRobot Idle Defense Grow TD Stratégie nfzy
tik jautrs ato uzbrukums ir labs un mobs ir tik foršs, bet viņiem vajadzētu pievienot vairāk posmu loka šāvējiem /im uz 260. kārtu
smagi maksāt, lai uzvarētu
CatnRobot Idle Defense Grow TD Strategi ctp
augšanas pils kopija
Tas neļaus man instalēt spēli
Sveiki, man ir divi jautājumi. 1. Kad tika pievienota virzīšanas raķete? 2. Kurā viļņā jūs atbloķējat virzīšanas raķeti?
Prieks
Burvīgi, bez sūdzībām, es, iespējams, izdarīšu vismaz vienu pirkumu lietotnē, lai izrādītu atzinību! Šāda neliela labvēlība nav nekas, salīdzinot ar stundām, kas ieguldītas, veidojot šo kaķu/suņu dārgakmeni!
Šī spēle ir pārsteidzoša
Vienkārši pārāk līdzīgi, lai augtu pils, lai tā būtu nejaušība.
Spēle ir jauka! Bet pvp sūc! PVP ir sūdīgi! Tik daudz krāpnieku par PVP. Es jau par to ziņoju, un izstrādātājs manu ziņojumu ignorē. Pat Messenger viņi redz tikai zonu, pēc tam citus manus ziņojumus viņi ignorē.
Es sasniedzu 700 vai 800 viļņus, un man ir jāpiesakās ar savu kontu šajā spēlē, bet, kad es vēlreiz instalēju šo spēli un piesakos .. Tad nekas nenotiek, un klausieties, es pieteicos tajā pašā kontā, kurā spēlēju 800. viļņā, labojiet to 😡
Šī ir burtiski augšanas pils.
Vai tas ir tiešsaistē?
Ir problēmas ar nodokļu iekasēšanu
lolol
Es nevaru spēlēt savā tālrunī ir šī spēle, bet tā ir forša, es nevaru izturēt pirmās spēles vilni
MĪLU TO! spēle ir labi ieprogrammēta, grafika ir pārsteidzoša. Labākais no visiem TĀ VIENA NO LABĀKĀM KAĶU SPĒLĒM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! starp citu, veidotājs, ja tu lasi šo, es vēlos teikt, ka JŪS VISLABĀK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pēc atjaunināšanas es pazaudēju rātsnama jauninājumu, tāpēc vairs nesaņemu to pašu naudu kā iepriekš.
Bh
Boooooo! Tikko nokopēju augšanas kastu un pilnvaras booooo! Es to lejupielādēju tikai šodien un 5h vēlāk izdzēsu itttt!!!!!nespēlē šo spēli, netērē mb savā mobilajā telefonā, lūdzu, šī spēle ir nelegāla spēle😖
Pvp ir pilnīgs haoss, es tikko esmu paaugstināts uz 4. līmeni, un 4. līmeņa maksimālais jaudas ierobežojums ir 9000, bet vidējais spēlētājs tajā līmenī ir virs 9000?! Nopietni!? Ja es sasniegtu šo punktu, es automātiski tiktu paaugstināts uz 5. līmeni!! Tātad, kāpēc un kā es varētu saskarties ar pvp sadaļu!? -_- (tas notika no tā, ka es biju 3. līmenī, bet trešais nav tik mežonīgs kā 4., varu derēt, ka piekto nebūtu iespējams izcīnīt bez krāpšanās, ja šis bardaks turpināsies)
Ironiskā kārtā es meklēju jaunu spēli, jo man apnika Grow Castle.
😐😐😐
ļoti jauka spēle. bet es nevaru nomainīt savu vārdu, pat nospiežu bultiņu un pils ieņemšana mazliet traucē. tomēr šī ir ļoti jauka spēle
Nu, es neesmu spēlējis par aloy tikai vienu dienu, tāpēc tas ir 5 zvaigznītes, tas tiešām nav tik sarežģīts, ka tas ir pabeigts, bet mans robots nejauninās pēc 6. līmeņa, tāpēc tas ir dīvaini, un mani kaķi uzlabos, nevis manu robotu.
Tā ir ļoti forša spēle, es to spēlēju visu dienu, bet, lūdzu, šīs spēles izstrādātājs PIEVIENOJI Robežas un notikumus, kad saņem bezmaksas balvas From:Mee Lūdzu, pievienojiet robežu.
Vai tas ir bezsaistē
šajā spēlē nevar izmantot datumu un laiku