Post by bestsucompzoka on Mar 9, 2022 13:15:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Gamblers: Storm Raiders IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Sky Gamblers: Storm Raiders 2022 version ▞▞▞
Es nezinu, kāpēc jums būtu jāmaksā par labākajām lidmašīnām, kad esat jau iegādājies spēli... Izņemot to, tā ir lieliska
Ļoti jauka spēle, būtu lieliski, ja būtu kontroliera atbalsts. 5 zvaigznes ir kontroliera atbalsts!
Tas bija jautri, bet es vēlos, lai karakuģu pretlidmašīnas spētu daudz šaut un izšaujot būtu melni dūmi un debesis
Spēlēju jau vienu dienu, un spēle ir ļoti jautra. Tieši tas, ko meklēju pa telefonu. Arī vairāku spēlētāju spēle ir lieliska!es tikai izbaudīju tavu spēli, labs darbs, tikai ieteikums, burbulis nojume, vācu piloti vienmēr teica, ka neredz no metzersmidtu kabīnes
Slimā spēle
Lieliska spēle! Tūlītēja atkārtošana būtu ieguvusi piecas zvaigznes!
Es samaksāju naudu par lidmašīnu ar milzu revo reklāmu uz tās?!?!? Es vēlos, lai jūs noņemtu šo logotipu vai atdotu man manu naudu, es nemaksāju naudu tikai tāpēc, lai iegūtu apvalku ar jūsu uzņēmuma nosaukumu.
Garāku dūmu taku lūdzu...
Sky Gamblers: Storm Raiders ארקייד irih
Es domāju, ka šī ir lieliska spēle, kuru novērtēju ar 5/5. Šī grafika ir nedaudz slikta, taču tā ir ļoti laba spēle 2014. gadam. Manuprāt, šī spēle ir 10 $ vērta. Tā turpināt. 👌🏻
Tas ir pietiekami labs, lai vairāku spēlētāju spēle ir diezgan līdzsvarota, bet kāpēc es tai piešķīru 4 zvaigznes? Jo ir tikai dažas kampaņas misijas, lūdzu, katrai no tām ir vismaz 20 misijas, taču tās ir diezgan labas. Es iesaku to reālai lidojuma simulatora pieredzei
Sky Gamblers: Storm Raiders 아케이드 zcih
Es to lejupielādēju no playstore savam motorola android tv, lai spēlētu ar savu motorola SZ a1008 spēļu paneli. Ir labi veikt manevrus, bet es nevaru izšaut nevienu ieroci ar kreiso palaidi, kā parādīts pamācībās.. taustiņu kartējumam jābūt mainīts. Tā kā Android televizori kļūst populāri, lūdzu, pievērsiet lielāku uzsvaru arī uz īpašu spēļu paneļa vadību. Ja vien kopumā tā nav izcila spēle.
Bagijs
Rise of glory bija labāks, man patika izmantot pašu telefonu lidmašīnas vadīšanai
Sky Gamblers: Storm Raiders Παιχνίδια arcade uhz
Storm Raiders un tā modernais gaisa kaujas līdzinieks Air Supremacy ir neapšaubāmi labākās pieejamās mobilās gaisa kaujas spēles. Es pat spēlēju Storm Raiders savā datorā. Mans P-40 kā parasti netiek novērtēts, bet tas vienmēr ir. Grafika ir diezgan jauka, vadības ierīces ir tikpat labas, cik var būt skārienekrāna vadīklas, un daudz SP un MP spēles un satura.Ieteicams jebkuram "Red Tail", "Sky Captain" vai flyboy.
Iespējams, labākā mobilā spēle, taču es to tikko instalēju savā jaunajā tālrunī pēc tam, kad vairākus mēnešus nespēlēju, un šķiet, ka neviena no vadības ierīcēm nedarbojas. Akselerometra vadības ierīces nereaģē, kursorsviras vadība nedarbojas. Man ir nepieciešamais tālrunis, un akselerometrs lieliski darbojas ar citām lietotnēm, tāpēc tas ir spēļu trūkums.
Es varēju iziet visas misijas bez IAP. To sakot, es vēlētos vairāk misiju, bet tas ir mobilais, ko jūs vēlaties? Es neesmu redzējis nekādas darbības problēmas savā GS5.
Es novēlu, lai zem bumbvedējiem būtu pievienoti tādi kā b-17 vai b-29 vai tikai daži no lielākiem bumbvedējiem
Sky Gamblers: Storm Raiders Παιχνίδια arcade uhz
Man patīk, bet vajag vēl vienas lietas pietrūkt... tanki, pievienojiet aa tankus, lai tas būtu reāli
Man tas nav izklaidējoši, un es esmu eksperts, kad runa ir par labām lidmašīnu spēlēm, un tas nav 3 dolāru vērts. Vajadzēja būt brīvam.
Magic Survival Priložnostne gfak
Tam nav vadības elementu, viņi vienkārši pazūd, gribu atgūt manu naudu.... Sveiki, es saņēmu jūsu e-pasta ziņojumu. Paldies, ka atbildējāt. Labi, problēmas, kas man ir radušās, jūsu spēle "storm riders" ir tāda, kā es to aprakstīju: apmācībām nav vadības ierīču vietnē viss nekas, nulle nada uz ekrāna, ja es mēģināju doties uz jebkuru citu misiju, spēle avarē, ekrāns izslēdzas un ieslēdzas, un, tā kā nav vadības ierīču, es nevaru veikt nekādus manevrus, bet vissliktākais ir ekrāns, kas izslēdzas un ieslēdzas .Nu, puisis, ja jūs nevarat to salabot, es gribu atgūt savu naudu, paldies
tev jāmaksā vairāk par 5$??Es nezināju, ka pērku demonstrāciju, nevis pilnu spēli. Bet vienalga
ES mīlu šo spēli. Man vienmēr ir patikušas labi izveidotas ww2 spēles
Man patīk šī spēle, bet kontrolieri nedarbojas. esmu veicis visu iespējamo problēmu novēršanu. lūdzu, dariet kaut ko. 😏😒😞 Esmu atsācis to pēc noklusējuma, taču problēma joprojām pastāv.
Es spēlēju šo spēli arī iphone, bet tas nevar pārsūtīt datus, tāpēc man ir jārestartē un jāspēlē vēlreiz, un tas ir neveiksmīgi, un tālrunī es saņemu šo spēli bez maksas no nedēļas lietotnes.
Es vēlos veco gaisa pārākumu, par kuru es samaksāju, vai mana pirkuma atmaksu, tas nav tas, par ko es samaksāju
Ideāla spēle WW2 cīnītājiem
Novecojis jaunākām Android versijām.
Tas avarē, kad es atveru spēli, lūdzu, izlabojiet
Grafika ir diezgan laba
Jauka grafika, daudz lidmašīnu, no kurām izvēlēties, taču tā ir pārāk saraustīta.
Vienkārši karājas pie logo!!!
Šķiet, ka šī spēle nedarbojas Pixel 2. Neatkarīgi no tā, kuru vadības opciju es atlasu, es nekontrolēju lidmašīnu. Apmācības atsauces kartēja labo taustiņu d pad x, lai gan man nav pievienots kontrolleris.
Vai atmaksa var būt iespēja, lūdzu
Laba pamatspēle kopā ar pienācīgu grafiku (pielāgojama zemākiem lietotājiem) spēle ir diezgan viegli uzņemt ar vairākiem vadības iestatījumiem personīgai gaumei, bet parasti avarē startēšanas laikā, kas nav nekas nozīmīgs, bet noteikti kaitinošs.
Tas rada atkarību, taču izlabojiet avārijas kļūdu.
Es un mans draugs skolā šo spēlējam kopā pusdienās un izklaidējamies, taču IAP ir tik ierobežojošas un kaitinošas, lūdzu, pazeminiet cenas vai noņemiet tās. ja tas nebūtu par pirkumiem lietotnē, tas būtu 5*
Tiešsaistē noder, lai jūs paliktu pieķerts.
Lieliska spēle Nvidia Shield, līdz es samaksāju par paplašināšanas pakotni, kuru nesaņēmu. Mēģināja sūtīt e-pastu Netipiski un saņēmu atpakaļ e-pastu. Dos labāku vērtējumu, ja mēs to iztaisīsim.
Tiku vaļā no sava progresa