Post by bestsucompzoka on Mar 9, 2022 13:27:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder: Daily Word IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих кључева ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder: Daily Word 2022 version ▞▞▞
не до краја
Ово је одлична апликација посебно за оне који желе да побољшају свој речник. Дакле, једини проблем који сматрам коришћењем ове апликације је то што њена опција звучника која говори о изговору речи уопште не функционише.
Рекламе свуда.
Одлична апликација као и увек љубав
Ова апликација је апсолутно невероватна и заиста ми помаже да пронађем речи када пишем које иначе не бих знао. Хвала вам пуно за ову апликацију.
2 ствари ме терају да преузмем апликацију (за коју мислим да ми је корисна), јесу; Величина апликације и рецензије...а онда, лоша страна, НИКАД СЕ НЕ ВРАЋАМ ДА НАПИШЕМ РЕЦЕНЗИЈЕ🙈... Само данас сам преузео 4 апликације пре ове; и, кладите се, нисам, и можда их никада нећу прегледати, али верујте ми, сви су сјајни... Међутим, заједно са свим невероватним рецензијама од 5* овде, а посебно због чињенице да је 2мб , спреман сам да напишем један. Ако уради оно што каже да ради, вратићу се да дам својих 5 звездица
Човече какве су ово рекламе
Прилично осветљен
То је лепа апликација за побољшање вашег речника, али нисам у потпуности задовољан њом због њене способности да не испушта звук када се реч појави, иако има много алтер функција као што је ако желите да имате квиз, онда можете лако да изаберете различите опције као од сачуваних речи или нових итд. Штавише, најбоља ствар коју видим у апликацији је њена опција да обојите ваш текст, важно је напоменути да су боје заиста веома лепе, али немају толико избора у бојању.
Речник је превише лак. Протраћио сам време.
Свиђа ми се што у надограђеној верзији можете видети све детаље о речима у самом обавештењу, тако да више нема потребе да отварате апликацију!
Без украса... једноставно невероватно и невероватно једноставно! Само вам даје реч дана сваког дана и аудио изговор за сваки; плус мени за једноставно превлачење до ваших сакупљених фаворита и забавни квизови да бисте били сигурни да нешто научите! То је сигурно једна од мојих омиљених апликација које се лако користе.
Велики!!! Волим ову апликацију, заиста ми помаже да побољшам свој речник. Посебно сам виџет, у почетку сам мало изнервиран јер не могу насумично да поделим речи за разлику од других апликација, реч можете прескочити ако је не разумете. Касније ме је натерало да схватим да ме не прескакање речи фокусира и разумем реч за цео дан кад год притиснем дугме за почетни екран на свом телефону, видим реч у виџету. Хвала! Лепа апликација
Обично не пишем рецензије, али ова апликација је била супер фрустрирајућа. Сваки пут када читам и желим да сачувам реч коју не знам, више од половине времена апликација нема дефиницију. И нема начина да додам своје речи и дефиниције.
Десктоп виџет са новом речју дневно и дугметом за освежавање које функционише! Све што је потребно је и дугме за репродукцију на виџету. Ставите дугме за репродукцију на виџет. Хвала вам
Лепа апликација и свиђа ми се виџет, али сматрао сам да је већина речи дана превише лака. Ко не зна реч "смешно"? Такође је добио омаж, свађу и харизму у протеклих неколико дана.
Имам ову апликацију неко време и била је одлична до последњег ажурирања 🙄 Волим да видим СВЕ речи за недељу, само даје једну реч дневно и листу других речи, а ви сте узели датум испод речи ...🤷🏾♀ 01.05.21. Имам Самсунг, нема дугмета за насумично подешавање, желим да видим само реч за дан и датум. Где је био датум је само троугао са знаком узвика у њему. можете ли га вратити назад, молим вас.
Vocabulary Builder: Daily Word शिक्षा iaak
Ењоиабле. Свиђа ми се што су изговори дати. Побољшање би било да речи не буду на дугачкој листи јер је тешко фокусирати се на једну. Такође треба да постоји начин да се обележе речи које су већ савладане.
потребни су филтери. ове речи су превише једноставне
Мислио сам да сам био користан, али не можете да унесете своје речи
Vocabulary Builder: Daily Word শিক্ষা qsl
високо ограничена
Генерално добро, али како да подесим прави текст за говорни механизам? Заиста је неугодно што чак и када подесим прави (гоогле тект-то-спеецх), он ипак прелази на други (који не могу да деинсталирам) после неког времена. Додајте га у подешавања, хвала!
Муст хаи
Сматрао сам да је ова апликација прилично елементарна за овог говорника енглеског језика. Инсталирао сам га првенствено за функцију „Реч дана“, али већ знам дефиницију преко 90% представљених речи. Иначе делује као добра апликација и вероватно много прикладнија за некога са енглеским као другим (или више) језиком који је још увек у процесу развијања доброг речника. Волео бих да имам сличну апликацију која се првенствено фокусира на теже, односно мање разумљиве речи.
Неколико речи које већ не знам.
Засада је добро. Морам да проширим свој речник и ово је за сада одлична апликација. Рад квизова ми заправо показује колико већ знам, али не користим... још.
Vocabulary Builder: Daily Word শিক্ষা qsl
У реду је
То је само да прође време, мислим да је добро, али мислим као што сам рекао само да прође време.
Subway Princess Runner Παιχνίδια arcade cthx
Недавна ажурирања су искључила нешто у вези са овом апликацијом. Сада је више као речник. Учио сам и уживао више пре ажурирања. Нема датума и претходне речи дана
Ово је најбоља реч дана у апликацији.
Vocabulary Builder: Daily Word शिक्षा iaak
Добра апликација са корисним функцијама, али само ограниченим речима.