Post by bestsucompzoka on Mar 9, 2022 13:33:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Utoothia Paint ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Utoothia Paint IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Utoothia Paint 2022 version ▞▞▞
Wolałbym, gdybyś mógł wyłączyć głos i zachować muzykę.
Dzieci to uwielbiają. Podoba nam się, że za każdym razem możesz wybrać kolor i odmalować swoją ulubioną postać!
Utoothia Paint Educativi lejh
Bardzo dobrze
Dlaczego musi znać moją lokalizację, aby mój syn mógł zagrać w prostą grę. Nie będzie działać bez pozwolenia na lokalizację.
Ta aplikacja do mycia zębów jest niesamowita
Podoba mi się, że musisz dokończyć obrazek, aby przejść na wyższy poziom... Pan 6lat
Utoothia Paint სასწავლო bfvk
Sprawia, że mycie zębów jest super zabawne.
genialny dla dzieci
Tylko w ten sposób (w każdym razie bez dramatu) mogę umyć zęby mojego 3-latka. Czasami nawet dostaje swoją szczoteczkę do zębów, co jest cudem, biorąc pod uwagę, jak bardzo wszyscy nienawidziliśmy czasu na szczotkowanie zębów! Świetny pomysł, świetny produkt.
Utoothia Paint Educational rka
doskonały sposób na zachęcenie córki do szczotkowania
Świetny
aplikacja naprawdę wymaga aktualizacji, aby działała za każdym razem. Dziś rano włączałem i wyłączałem 5-6 razy i nadal nie działa!
Umyj zęby, aby wypełnić fantastyczne zdjęcia
Utoothia Paint Educatief mtlz
Sama aplikacja byłaby świetna, gdyby działała od razu. Czasami musimy trzykrotnie ponownie uruchomić aplikację, zanim moje dziecko zacznie szczotkować. To, co naprawdę nas wkurza, to fakt, że możesz zagrać tylko na kilku poziomach, a jeśli chcesz awansować, musisz zapisać się na zakup główek szczotek. Żadne dziecko nie potrzebuje tylu główek szczoteczki, a my nie jesteśmy skłonni płacić co kilka tygodni za rzeczy, których nie potrzebujemy!
Utoothia Paint آموزشی sggk
Uwielbiam te urocze obrazki, dzięki temu mogłem stworzyć wiele moich wersji, mam mnóstwo zrzutów ekranu w mojej galerii, xD
Aplikacja do mycia zębów odmawia pracy bez śledzenia lokalizacji Twojego dziecka. Poza szpiegowaniem i sprzedażą danych, trudno jest wymyślić wyjaśnienie, dlaczego nie może połączyć się z pędzlem z włączonym Bluetooth, ale udostępnianie lokalizacji jest wyłączone. No cóż, usunę ten spyware i zwrócę pędzel. Bardzo rozczarowany.
kiedy działa, jest w porządku - w tej chwili nie może w ogóle działać przez Wi-Fi i wymaga częstych restartów danych sieciowych
Wheel of Fortune Words لفظ ihli
Klisze. Szczotka dla dzieci. Kiedy nadejdzie czas, aby przejść na wyższy poziom. Nic. Zrestartuj telefon. Czasami zajmuje to kilka dni. Bardzo frustrujące. Jeśli to zostało naprawione, 5 gwiazdek.